KIRŞEHİR / MERKEZ - ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN ORTAOKULU

ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN ORTAOKULU

03862132076
Adres
KAYABAŞI MAH. KİLLİK CAD. ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 27/29 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / KIRŞEHİR
Vizyon
Ülkemizin değerlerini ve Dünyada ki saygınlığı güçlendirmek ve öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri kazandırmak. Ülkemizi tanıtmak ve yabancı uyruklu olan öğrencilerimize sevdirmek.
Misyon
Öğrencilerimizde ülke sevgisi ve insan sevgisini güçlendirmek. Dilimizi ve kurallarımızı öğrenmelerini sağlamak. Kendilerini ifade edabilen ülkemize saygı ve sevgi besleyen bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili
08:00 12:30
Yaya veya dolmuş
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kışehir ili merkez Kayabaşı Mahallesi Kıllık Caddesi AFAD karşısında bulunmaktadır.
İl merkezinde
2016,2018,2021 Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
BIRD - Building İmmigrant Rehabilitation for Devepoment adlı projemiz T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilmiş olup IPA tarafından fonlanmıştır.