KIRŞEHİR / MERKEZ - ÖĞRETMEN ÖMER AYDIN ORTAOKULU

Kazım ÇOBAN - Müdür Yardımcısı

1972 yılında Kırşehir´in Yağmurlu Büyük Oba Köyünde doğdum. İlkokulu köyde, ortaokulu Kırşehir İmam Hatip Ortaokulunda. Lise öğrenimimi de  Kırşehir Lisesinde tamamladım.

Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakultesi Kimya Bölümünü 1996 yılında bitirerek, aynı yıl Gümüşhane İli Kelkit ilçesi Çamurköy İlköğretim Okuluna Fen Bilgisi öğretmeni olarak atamam gerçekleşti. Daha sonra sırasıyla Nevşehir Hacıbektaş Hasanlar İlköğretim Okulu, Kırşehir Akpınar Büyükabdiuşağı İlköğretim Okulu, Kırşehir Öğretmen Ömer Aydın İlköğretim Okulu, Kışehir Atatürk Ortaokulunda Fen Bilimleri öğretmeni olarak görev yaptım.

2022 yılının Haziran ayında müdür yardımcısı olarak Ömer Aydın Ortaokulu´na atandım. Halen bu görevi yürütmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.